NIEUWE KOZIJNEN

Bij ieder nieuw kozijn hoort het juiste glas, maar welk glas kiest u? Wij denken graag met u mee en zetten hier de mogelijkheden voor u op een rij. Bij NieuweKozijnen kunt u kiezen voor HR++ (hoogrendementsglas), driedubbelglas of zelfs vierdubbelglas! Zo komen we tot de juiste isolatie, op maat voor u! 

Hieronder treft u meer informatie over deze glasmogelijkheden. Uiteraard kunt u voor aanvullende informatie altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.
Met HR++ glas (ook wel hoogrendementsglas) haalt u uitstekend isolerende beglazing in huis bij uw nieuwe kozijnen. HR++ bestaat uit twee glasbladen met in de spouw edelgas en aan een zijde is het glas gecoat. Dit zorgt voor sterkere isolatie dan standaard dubbelglas. Ook in de meeste bestaande kozijnen kunnen wij HR++ glas bij u plaatsen. Voor het beste resultaat in isolatie adviseren wij altijd voor een combinatie met een nieuw kozijn!

HR++ Glas

Driedubbelglas, wat ook bekend staat als HR+++ glas, biedt een nog betere isolatie dan HR++. Door het gebruik van drie glasplaten en met edelgas gevulde spouwen zal uw huis super geïsoleerd zijn, wat naast besparing op stookkosten ook een constantere temperatuur in huis oplevert. De complete voordelen van driedubbelglas weten? Neem dan contact met ons op!

Driedubbelglas

Vierdubbelglas

Vierdubbelglas? Ja, dat leest u goed. Bij NieuweKozijnen kunt u kiezen voor vierdubbelglas. Door nog een extra glasplaat toe te voegen verbetert dit de isolatie nóg meer dan driedubbelglas. Met vierdubbelglas kiest u voor altijd de juiste temperatuur in huis en het minste verlies van warmte (en dus lage energiekosten). Weten of vierdubbelglas de oplossing voor u kan zijn? Wij staan u graag te woord!

Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Nieuw glas?