Vroeger haalde u met aluminium kozijnen de kou in huis. Tegenwoordig is dat heel anders. U realiseert zelfs een betere isolatie met aluminium dan met kunststof! Daarnaast zijn aluminium kozijnen zeer onderhoudsarm. Door de gladde afwerking van het materiaal trekt dit bijna geen vuil aan. Dit in tegenstelling tot hout en kunststof die qua materiaal ruwer zijn. Van simpel vast raam tot een dubbele schuifpui, het kan tegenwoordig allemaal met ruime mogelijkheden in ons aanbod. 

Lees in elke sectie meer over onze alumium kozijnen. Neem daarnaast eens een kijkje bij de 'Deuren'-pagina’s voor alle mogelijkheden omtrent deuren.

Aluminium kozijnen

aluminium

Profiel

aluminium
Als profiel gebruiken wij de Aluprof MB86. Dit sterk isolerende profiel wordt gekenmerkt om zijn hoge inbraakpreventie.

Dankzij dit profiel haalt u naast uitstekende isolatie de beste beveiliging in huis. De constructie bevat beschikt over extra beveiligingsschermen die ervoor zorgen dat het onmogelijk wordt gemaakt uw raam te forceren. 

Onze leverancier denkt er hetzelfde over als wij: Duurzaamheid voorop. Hierdoor is het binnenwerk van gerecycled kunststof gemaakt, milieubewust en zonder verlies van kwaliteit. Om de kleurechtheid te garanderen wordt de buitenkant van nieuw kunststof gemaakt.

Verschillende uitvoeringen

Elk venster kan individueel aangepast worden en gecombineerd worden tot één kozijn. Hieronder zie je in de afbeelding de verschillende venstersoorten, deze kun je combineren naar eigen wens en smaak. Onze adviseurs denken graag met je mee in het vinden van de perfecte oplossing.

Waar geleefd wordt is frisse lucht een must. Als je niet aanwezig bent is het prettig om je ramen gesloten te houden. Echter beperkt dit de toevoer van frisse lucht. Daarom bieden wij ook ventilatieroosters aan. Hiermee kun je op een veilige manier doorlopend zorgen voor frisse lucht in huis.

Doordat het nieuwe kozijn en glas een stuk beter geïsoleerd is dan uw vorige kozijnen is de toevoer van frisse lucht die door de oude situatie glipte niet meer van toepassing. Door te kiezen voor een ventilatierooster biedt u frisse lucht in heel uw huis naast uw verbetering van isolatie met onze kozijnen.

Ventilatie

ventilatirooster

Hang- en sluitwerk

Maco Logo
Elk bewegend deel is voorzien van hang- en sluitwerk.

Wij maken gebruik van Maco Hang- en Sluitwerk, de toonaangevende leverancier van hang- en sluitwerken.

Maco heeft een KOMO-keurmerk en al ons geleverde hang- en sluitwerk is voorzien van het politiekeurmerk Veilig Wonen met SKG** normering.

Vraag een vrijblijvende offerte aan.

ALUMINIUM KOZIJNEN

Aluprof Logo