Deuren worden van alle kozijnen het meest gebruikt en het zwaarst belast. Daarom is de keuze voor nieuwe deuren een belangrijke. Bij NieuweKozijnen leveren wij kwalitatief hoogwaardige  en duurzame deuren die wij op professionele wijze bij u monteren.  

Onze deuren zijn tochtdicht en standaard voorzien van driepuntssluitingen. Zo ben je optimaal beschermd tegen tocht en inbraak. Ook de kans op kromtrekken van uw deur wordt hierdoor sterk verminderd.

Deuren

Enkele deuren

Een enkele deur betekent niks meer of minder dan dat de woorden doen vermoeden. Bij vrijwel ieder huis wordt gebruik gemaakt van enkele deuren. Wij gaan graag met u in gesprek over hoe u het liefste uw woning binnenstapt. Dit eerste moment van thuiskomen wordt met hulp van NieuweKozijnen perfect voor u geregeld. Ook kunnen wij kijken hoe u dit binnenshuis graag voor u ziet of bijvoorbeeld achter het huis. 

Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen!

Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Vraag een GRATIS adviesgesprek aan!

Elk bewegend deel is voorzien van Hang- en Sluitwerk. Bij deuren is dat natuurlijk het belangrijkst

Wij maken gebruik van Maco Hang- en Sluitwerk, toonaangevende leverancier van Hang- en Sluitwerken. 

Maco heeft een KOMO-Keurmerk en al ons geleverde Hang- en Sluitwerk is voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen met SKG** normering.

Wil je alle deuren met dezelfde sleutel bedienen? Dat kan! Vraag ons naar de mogelijkheden

Hang- en Sluitwerk

Materialen

Een deur van kunststof? Of toch van hout? Misschien wel aluminium?

Ook onze deuren leveren wij in meerdere materialen, per materiaal zijn er verschillende opties en uitvoeringen mogelijk.

In een gratis en geheel vrijblijvend advies gesprek nemen wij graag alle opties met jou door  om te zorgen voor de beste oplossing voor jouw woning
Natuurlijk mag aan de uitstraling niets ontbreken, met talloze opties en uitvoeringen is er altijd een deurbeslag wat het beste past bij jouw stijl!

Ook de deurknoppen, handgrepen en alle bijkomende accessoires zijn in verschillende uitvoeringen leverbaar.

Wil je er een brievenbus in? Regelen wij voor je!

Kattenluik? Als jij het luik regelt zetten wij hem er GRATIS voor je in! 

Het oog wil ook wat!