Een dakkapel is een uitbouw van het schuine dakvlak. Dankzij een dakkapel wordt het oppervlak onder uw schuine dak aanzienlijk bruikbaarder. Onze dakkapellen worden, afhankelijk van uw situatie, op traditionele wijze gebouwd of prefab geplaatst. Wij willen hiermee zoveel mogelijk op uw wens aansluiten. Een dakkapel bij NieuweKozijnen BV is in de typen A, B, C en D verkrijgbaar. Het ontwerp van de dakkapel laten wij aansluiten op uw wens en wordt voor u op maat gemaakt.

Dakkapellen

Typen dakkapellen

We onderscheiden onze dakkapellen in vier typen, namelijk: A, B, C en D. De verschillende typen hebben te maken met de keuze voor het kozijn dat in de dakkapel gebruikt wordt. Bij ieder type maken wij gebruik van verdiepte kunststofkozijnen. Hieronder leggen we de verschillende typen graag aan u uit, zodat u alvast wat inspiratie kunt opdoen. Bij NieuweKozijnen BV gaan wij graag iedere uitdaging aan. We staan dus ook open voor suggesties van uw kant voor uw gewenste dakkapel. We gaan samen op zoek naar een maatwerkoplossing in het eerste gesprek, waarbij wensen en mogelijkheden op elkaar worden afgestemd. Na afloop van dat gesprek wordt het ontwerp met bijbehorende offerte naar u toe gestuurd.
Bij ons Type A dakkapel wordt gebruik gemaakt van één draaikiepraam en één vast raam. Dit dakkapel is een ideale compacte oplossing om u die gewenste extra ruimte te bieden. 

Type B beschikt over twee draaikiepramen en één vast raam. Ideaal voor die slaapkamer waarbij het lange stuk langs het schuine dak loopt en u daar meer bruikbare ruimte wenst. Ons Type A en B dakkapel zijn op zowel traditionele wijze als prefab wijze te plaatsen.

Type A en B

Type C en D

Ons Type C dakkapel lijkt op een verdubbeling van de Type A. Aan het blinde scheidingsstuk in het midden zit aan beide kanten één draaikiepraam en één vast raam. Een mooie oplossing om die grote slaapkamer in te ruilen voor twee ruime slaapkamers. Het blinde scheidingsstuk in de dakkapel zou namelijk als punt gebruikt kunnen worden om een muur tegen te plaatsen en zo twee kamers in plaats van één te creëren. 

Type D heeft tot slot drie draaikiepramen en twee vaste ramen. Een breed dakkapel die u de ultieme ruimte boven kan bieden die u graag wenst! Zowel Type C als D zijn op traditionele wijze als op prefab wijze te plaatsen bij u!

Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Dakkapel