Montage

Bij NieuweKozijnen BV maken we gebruik van houtskeletbouw voor onze prefab dakkapellen. Nadat de bouw van uw dakkapel in onze professionele timmerfabriek is afgerond maken we een afspraak voor montage. Bij montage streven wij ernaar om dit dezelfde dag voor u te realiseren, zodat u er direct gebruik van kunt maken. 
De montage van onze dakkapellen kan op zowel traditionele wijze als op prefab wijze worden gedaan. De keuze voor het type montage stemmen we altijd af op uw wensen. Bij traditionele bouw van onze dakkapellen worden deze op uw dak uit losse bouwmaterialen opgebouwd. De constructie wordt ter plekke gemaakt op een houten frame en afgewerkt hout of kunststof. Deze optie kost enkele dagen tot weken Bij de keuze voor prefab wordt het dakkapel professioneel gebouwd in onze timmerfabriek. Na afronding van de bouw maken wij een montage-afspraak met u om de plaatsing te realiseren. We streven ernaar om dit in één dag te monteren.

Montage

Voor onze dakkapellen maken we gebruik van houtskeletbouw. Dit betekent dat wij een geraamte van houten balken als zijnde en skelet prefab voor u maken. Dit geldt als basis en kan worden uitgebreid met staal en/of beton om hiermee grenzen te verleggen. In onze houtskeletbouw zorgen wij standaard voor elektriciteitsleidingen, waarna we bij montage de leidingen vanuit de vloer kunnen doortrekken zodat de dakkapel direct aangesloten zit op het elektriciteitsnet. In onze timmerfabriek zorgen wij standaard voor sterk isolerende bouwdelen en maken we gebruik van brandvertragende gipsplaten.

Techniek

Isolatienormen

Iedere dakkapel die wij produceren wordt gemaakt met de hoogste standaard in isolatie. Met een dakkapel van NieuweKozijnen BV haalt u dé duurzame oplossing in huis voor het vergroten van uw wooncomfort. Dankzij onze jarenlange ervaring en expertise in prefab, kozijnen en kunnen wij altijd een kwalitatief hoogwaardige en duurzame oplossing aan u bieden.

Vraag een vrijblijvende offerte aan.

NIEUWE KOZIJNEN